avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins conducand cu o alcoolemie de 0.66 in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins conducand cu o alcoolemie de 0.66 in aerul expirat

Buna ziua!in urma cu o saptamana am fost prins conducand cu o alcoolemie de 0.66 in aerul expirat.mentionez ca am refuzat probele de sange si am primit o dovadafara drept de conducere pe care scrie dosar penal.am declarat ca am baut o bere,ca am colaborat cu organele de politie si ca refuz probele biologice deoarece ma cunoaste personalul medical si imi este rusine.politistul mi-a spus ca am sanse in 4 luni sa imi ridic permisul dar ce fac cu dosarul? multumesc!

[Mesaj editat - 2.6 din regulament: In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde]
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:10, 30 Aprilie 2013
mentionez ca nu am mai fost condamnat pentru alte infractiuni si nici amenzi nu prea am luat.din 2007 2 de centura si atat.ma ajuta cu ceva? ce pot obtine?
Puteti obtine o condamnare cu suspendarea conditionata a executarii pedepsei iar permisul se va anula.
este posibil ca dupa 4 luni sa pot ridica permisul pana la inchiderea dosarului?
permisul se poate ridica numai dupa inchiderea dosarului si numai in cazul in care nu primiti o condamnare cu suspendare care va avea drept consecinta anularea permisului de conducere.
in cazul primirii unei amenzi administrative in urma unei rezolutii de NUP din partea procurorului, veti efectua si o perioada de suspendare de 90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier flrncristea flrncristea am facut un accident rutier cu o alcoolemie de 0.96 in aer respirat avariind doar masina,dar fara victime sau alte masini.cum as putea iesi din aceasta ... (vezi toată discuția)
Consum alcool la volan marinelp marinelp buna ziua ..am avut alcoolemie 0.78 an aerul expirat , care sunt consecintele? mentionez ca am refuzat recoltarea probelor de sange..si sunt la prima abatere ... (vezi toată discuția)
Salll.. Garyy Garyy Sunt mihai si am 22 de ani ...am fost prins acum 3 zile de catre politia rutiera in trafic .cu o alcoolemie de 0,61 in aerul espirat...si mi sau recoltat probe ... (vezi toată discuția)