avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratii false la notariat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratii false la notariat

Ce se intampla daca la notariat unii dintre frati ai exclud pe ceilalti? Nu ai mentioneaza pur si simplu. Unul dintre ei da declaratie ca sunt numai trei in loc de sase. Are voie cineva care este parte din acte sa dea o asemenea declaratie?
Notarul nu verifica si se dezbate succesiunea numai cu trei mostenitori.
Ce se poate face intr-un asemenea caz?
Cel mai recent răspuns: AB , utilizator 14:30, 1 Mai 2013
Se anuleaza certificatul de mostenitor in instanta.
Are importanta si vechimea actului.In instanta veti plati taxa timbru.
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2013
avvalentina, utilizator
Certificatul de mostenitor a fost emis pe 20 septembrie 2007.
Mai poate Parchetul intreprinde ceva, sau termenul de prescriptie de 3 ani (declaratii false) al pune in imposibilitate de a mai face ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diligenta notarului AB AB Cum verifica notarul numarul succesibililor? Trei frati dezbat succesiunea intre ei (in realitate sunt sase), iar notarul ia de buna declaratia mincinoasa a ... (vezi toată discuția)
Valabilitate testament autentificat fara martori, cu translator fiica beneficiarului AB AB Un testament din 20 septembrie 2004 nu este autentificat in prezenta unor martori. Precizez ca testatorul are 96 ani, este analfabet, nu cunoaste limba romana ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de sucesiune marius s marius s buna ziua.am si eu niste nelamuriri: mama mea a avut un frate care a decedat...pt ca nu avea mostenitori sucesiunea a fost deschisa de catre fratii lui ... (vezi toată discuția)