avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PLATITOR TVA SAU NU
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PLATITOR TVA SAU NU

Buna ziua. Doresc sa deschid o noua firma (SRL) cu domeniul de activtate in vanzari retail si presupunem ca la inceput nu o sa am mari vanzari ce-mi sfatuiti:
1. Sa fiu platitor TVA sau nu?
2.Sa plateasc impozit pe venit sau pe profit?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: NONIE , utilizator 12:31, 26 Aprilie 2013
Toate acestea depind de dumneavoastră, de activitatea pe care o desfăşuraţi, rulajul pe care îl veţi avea, cifra de afaceri etc.
Vreau sa achizitionez haine din Ue si non Ue din diverse magazine si fabrici si sa vand in Romania.Trebuie sa aleg neaparat sa fiu platitoare de tva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri tva Marius20100 Marius20100 Buna ziua, Voi deschid un magazin online, costituit ca si SRL. Achizitionez marfa de la furnizori din U.E. si SUA si o vand in Romania persoanelor fizice. ... (vezi toată discuția)
Import cafea din spatiul comunitar Marian T. Marian T. Salutare tuturor, As dori sa ma indrumati cu cateva solutii / explicatii, in legatura cu importul de cafea din UE (in principal din Germani). Mentionez ... (vezi toată discuția)
Activitatea unei af sorinnel_25 sorinnel_25 As vrea sa stiu daca pe langa activitatea de baza a unei AF pot sa fie si alte activitati secundare (ca in cazul unui SRL). Care sunt avantajele/dezavantajele ... (vezi toată discuția)