avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Tatal meu e cetatean roman- cum dobandesc acte ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Tatal meu e cetatean roman- cum dobandesc acte romanesti ?

Dar eu nu am nici un document romanesc.

Ce trebuie sa fac?

In certificatul de nastere rusesc al meu scrie numele tatalui si atat.

El poate veni de la Bucuresti la Moscova cu cartea de identitate si pasaport si unde sa mergem intai la Stare Civila sau la Consulat?

Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:55, 27 Aprilie 2013
Nu trebuie sa mearga pana in Rusia, tatal poate face transcrierea la Starea civila de la locul sau de domiciliu daca are toate actele necesare.
Insa daca doreste sa vina la dvs. poate inscrie certificatul de nastere la consulat. Aici aveti lista documentelor necesare:
[ link extern ]
Ce varsta aveti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea cartii de identitate prin luarea in spatiu Jac7ky7 Jac7ky7 salut! sunt cetatean al R.Moldova am un coleg din Romania care doreste sa ma ia in spatiu. pot sa obtin cartea de identitate? ce documente imi trebuiesc? va ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil nascut in spania cory_r cory_r cum se obtine un certificat de nastere la un copil in varsta de 2 ani nascut in spania dar neinregistrat la timp de parinti, mentionez ca unul din parinti are ... (vezi toată discuția)
Cetatenia bebelusilor nascuti in germania din parinti romani Ecobici Ecobici Suntem de 3 Ani si 8 luni in Germania iar de 2 Ani si. 2 luni avem drept de muncä pe durata nedeterminata. Pe 1 Apr a venit pe lume fetita noastra iar peste 2 ... (vezi toată discuția)