Buna seara ! Am si eu o problema cu o domniosoara . Am vb cu ea pe mercador.ro sa facem un schimb de haine si sa mergem pe incredere. Ea mi-a trimis o fusta, si am ridicat coletul ,iar eu nu i-am mai trimis coletul deoarece mi-am schimbat buletinul si la mn la posta nu poti sa ridici colet sau sa pui colet fara buletin . Si acum ma ameninta ca daca nu ii pun coletul ma reclama la politie pentru inselaciune . Distanta dintre noi este de 300 de km . Nush cum sa o mai calmez iam spus ca i'l trm cand o sa fie gata buletinul..
intereseaza-te la evidenta populatiei unde se emite C.I.si vezi cand iti da C.I. cea noua,api depui la posta coletul.
Daca dureaza mai mult timp,atunci cred ca ai pe acasa o copie de pe C.I.mergi urgent unde ai facut C.I.spune-le sa iti puna pe acea copie a C.I.o instiintare ca e valabila ptr ziua respectiva
Cea mai potrivita varianta este sa mergi maine la C.I.si cere o adeverinta care sa iti fie de folos la posta in ziua aceea.
Eu asa am facut odata,le-am dat C.I veche,si le-am cerut in schimb sa-mi dea la mana o adeverinta sau ceva in care sa reiasa ca hartia eliberata de ei este valabila pana la data......cand imi vor da C.I.cea noua.
Al naibii buletin.. ati ridicat cu buletinul coletul..oare cum altfel ati fi reusit daca nu aveati buletin ?, dar cand a trebuit sa-l depuneti pe al ei.. a trebuit sa va schimbati buletinul :slap:.
Daca vreti sa-i puneti colet.. o data ca merge fara buletin.. dar daca insistati dvs ca la dvs la posta trebuie :rolleyes:, puteti sa rugati pe cineva - un prieten sa va trimita de pe numele lui.
In fine, daca va depune plangere fata pentru inselaciune, sa nu ziceti asta cu buletinul ca va faceti de ras, gasiti alt motiv..
Da,varianta cu trimiterea coletului de alta persoana ar calma persoana...
Daca problema se poate dovedi si daca intarziati cu trimiterea coletului ati putea scapa de raspunderea penala dar va trebui sa dati o declaratie la politia care se afla la 300 km...