avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie privata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie privata

Buna ziua
In urma cu 4 ani am fost pe un santier in brasov(eu fiind din alata localitate) am mers la o sucursala a bancii [editat - 2.13 din regulament] unde, domnele de acolo m-au intrebat daca doresc sa imi fac pensie privata si am fost deacord.
De atunci nu mai stiu nimic despre acesta situatie.
Unde ma pot intersa despre evolutia acelei pensii?
va multumesc
cu stima
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 15:02, 26 Aprilie 2013
ADRESATI_VA Către:
COMISIA DE SUPRAVEGHERE A SISTEMULUI DE PENSII PRIVATE
Calea ªerban Vodă nr. 90-92, Sector 4, BUCUREªTI, Cod poştal 040213,
Tel: (+4) 021 330.10.35, Fax: (+4) 021 330.10.31
WEB: [ link extern ]
Subsemnatul(a) .........................................................., domiciliat(a)………………… ...................
prin prezenta solicit informaţii referitoare la apartenenţa mea la un Fond de pensii administrat privat, întrucât NU am primit nicio notificare în acest sens.
Anexez prezentei o copie a actului de identitate semnat în conformitate cu originalul.
Semnătura petentului…………………………… Data ………………………………

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata obligatorie olimpiacaratus olimpiacaratus Buna ziua, intrebarea mea, care probabil ar fi trebuit pusa cu mult timp inainte este urmatoarea: cum pot afla la ce fond de pensii private obligatorii a ... (vezi toată discuția)
Cautare de adeverinte ,pe unde or fi firmele teugeniu@yahoo.com teugeniu@yahoo.com BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
Plata contributii berciumihaela berciumihaela buna ziua, as dorii sa /mi platesc contributile la stat personal.cum pot sa fac si la ce institutii trebuie sa merg. multumesc anticipat (vezi toată discuția)