avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie privata obligatorie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie privata obligatorie

Buna ziua,
intrebarea mea, care probabil ar fi trebuit pusa cu mult timp inainte este urmatoarea: cum pot afla la ce fond de pensii private obligatorii a aderat sotul meu, avand in vedere ca pana acum nu a primit nicio adresa referitoare la inscrierea lui la vreun fond de pensii. El a vrut sa se inscrie la un anumit fond de pensii, dar la doua saptamani dupa ce a facut solicitarea, a primit raspunsul ca este inregistrat deja in alta parte. Noi am banuit atunci ca un fost coleg de serviciu l-a inscris fara sa il anunte, ca in perioada aceia multi au facut si falsuri, actionand ca brokeri, si inscriind oamenii doar pe baza copiei de buletin, copie la care acest domn a avut acces. Ideea este ca totusi am vrea sa stim unde anume este inregistrat si de la Casa de Pensii ni s-a spus ca ei nu au o evidenta a acestor pensii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Bruta , utilizator 15:15, 20 August 2012
1. Casa de Pensii Publice nu are evidenta celor care contribuie la pensii private.

2. Intrebati persoana care l-a inscris pe sotul dvs. la pensii private.
Trimiteti la adresa de mai jos Solicitarea respectiva si in attach o copie CI

COMISIA DE SUPRAVEGHERE A SISTEMULUI DE PENSII PRIVATE
Calea ªerban Vodã nr. 90-92, Sector 4, BUCUREªTI, Cod poºtal 040213,
Tel: (+4) 021 330.10.35, Fax: (+4) 021 330.10.31
WEB: [ link extern ]
Subsemnatul(a) .........................................................., domiciliat(a)………………… ...................
prin prezenta solicit informaþii referitoare la apartenenþa mea la un Fond de pensii administrat privat, întrucât NU am primit nicio notificare în acest sens.
Anexez prezentei o copie a actului de identitate semnat în conformitate cu originalul.
Semnãtura petentului…………………………… Data ………………………………..
Ultima modificare: Luni, 20 August 2012
Bruta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata adrian_chivu2001 adrian_chivu2001 Buna ziua In urma cu 4 ani am fost pe un santier in brasov(eu fiind din alata localitate) am mers la o sucursala a bancii [editat - 2.13 din regulament] unde, ... (vezi toată discuția)
Pilonul 2 pensii private dmarcel dmarcel Cum pot afla la ce fond de pensii am fost repartizat aleatoriu? (vezi toată discuția)
Anii de militie nu se calculeaza la pensie ? asgard asgard Buna seara, Tatal meu a iesit anul trecut la pensie, iar casa de pensii nu recunoaste 6 ani lucrati de tatal meu in cadrul militiei. A depus la dosar toate ... (vezi toată discuția)