avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tigari cu contrabanda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tigari cu contrabanda

ce consecinte vor fi daca voi fi prins cu 2 baxuri (100 de cartoane) de tigari cu contrabanda? si daca voi fi prins cu un bax? depinde de cantitate? cu ce pedepseste? amenda sau este infractiune? care este incadrarea juridica?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 14:44, 27 Aprilie 2013
acele 2 baxuri va asigur ca nu valoreaza cat onorariul unui avocat specializat in drept penal care "sa va scoata" ( sa ma exprim mai pe romaneste). :) calculati bine inainte sa va apucati de "afaceri" de astea .
exact asta am vrut..sa calculez...dar cu un asemenea raspuns n am ce sa fac..multumesc numantere..mai bine sa nu scrii nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contrabanda cu tigari- ce pedeapsa risca? florin_ale2 florin_ale2 am si yo o intrebare un prieten de al meu a fost prins cu tigari de contrabanda vreo 5000 de pachete adik vreo 10 baxuri ce pedeapsa risca?va multumesc (vezi toată discuția)
Contrabanda cu tigari GabrielBrandusoiu GabrielBrandusoiu Salutare un prieten de al meu a fost fost prins cu tigari de contrabanda, si avea vreo 9300 de pachete si 2 baxuri. Tin sa mentionez ca a fost retinut pentru ... (vezi toată discuția)
Achizitionare tigari netimbrate Laurentiu2016 Laurentiu2016 Buna seara Am cumparat 8 cartoane de tigari netimbrate de la o persoana care vindea legume-fructe intr-o taraba din piata, pentru consumul propriu, eu ... (vezi toată discuția)