avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Produs cu preturi diferite in functie de pozitia in ...
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Produs cu preturi diferite in functie de pozitia in magazin

Am cumparat un produs cu un anumit pret si vreau sa aiba doua preturi diferite la vanzare. De ex. la bauturile racoritoare din frigider vreau sa adaug in + la pret fata de cele care stau pe raft.

Este legal acest lucru ?

Alte discuții în legătură

Cum fac preturile si cum le pot vinde legal prin casa de marcat? tym_and tym_and buna ziua Imi fac un gewerbe ( PFA) si inchiriez un spatiu pentru ami face un magazin mixt, cumpar marfa de la selgros sau metro. Exemplu : Cumpar cu un ... (vezi toată discuția)
Pret diferit pe bon fiscal fata de cel de la raft - cumn se face reclamatie? Reivian Reivian M-am intalnit deja de cateva ori cu preturi diferite pe bonul de casa, fata de cele afisate la raft, de anumiti comercianti. Desigur, mai mari pe bon. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Pret recomandat robertsega32 robertsega32 Exista vreo prevedere legala prin care se interzice unui distribuitor sa recomande, prin oferta facuta comerciantului, un pret al produsului la raft? Multumesc (vezi toată discuția)