avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchirierea pajistilor administrate de consiliile ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchirierea pajistilor administrate de consiliile locale

Detin o asociatie familiala cu obiectul muncii : cultura vegetala si cresterea animalelor. Am o exploatatie agricola in care am 30 de capete bovine adulte si 20 tineret. As dori sa stiu daca, nu fac parte din asociatia locala de cresterea animalelor, avand asociatia mea, am dreptul sa inchiriez de la consiliul local pasune sau, asociatia locala care detine un numar mai mic de animale decat detin eu, poate sa-mi sub-inchirieze pasunea? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 21:14, 28 Aprilie 2013
Islazul comunal se inchiriaza prin licitatie publica, la care pot participa, fara discriminare, toti cei interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestaþie privind legalitatea hotãrârii consiliului local al comunei priponeºti nr.4 din 21.02.2014 manole silviu manole silviu Buna seara, Va rog sa imi spuneti daca in urma precizarilor facute mai jos, Hotararea de Consiliu va fi modificata... Subsemnatul Manole Silviu, domiciliat ... (vezi toată discuția)
Subventia pe cap de animal la specia bovina dragomirgeorgescu dragomirgeorgescu Buna ziua, sunt presedinta unei asociatii profesionale de crestere a animalelor infiintata in anul 2003.Am in asociatie 150 capete bovine adulte ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ai o exploatatie de 26 de vaci adulte in interiorul ... Matusalemik Matusalemik Este legal sa ai o exploatatie de 26 de vaci adulte in interiorul localitatii ? (vezi toată discuția)