avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Case din lemn trainice si de calitate - Moldsilva
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Case din lemn trainice si de calitate - Moldsilva

despre moldsilva
modele de case de lemn de lemn
tehnologie fabricatie case de lemn de lemn
certificari constructie
poze de pe santier cu
contact
galerie foto case de lemn
preturi case de lemn lemn
case de lemn de lemn
case de lemn de lemn

S.C. Moldsilva S.A. Suceava este o firma specializata în case de lemn panelizate cu structura din lemn, mai cunoscute în Romania sub numele de "case de lemn americane" sau Timber Frame. Firma a luat fiinta în anul 1994 ai a avut de la început ca obiect principal de activitate exploatarea si prelucrarea lemnului.
Capacitatea de productie de componente în atelier este de 200 structuri de case de lemn de 120-150 mp arie construita pe an. În acest moment, S.C. Moldsilva S.A. dispune de linii tehnologice ai utilaje performante, de la prelucrarea primara a lemnului ai uscare tehnologica pâna la fasonarea conforma cu exigentele instructiunilor vest-europene, iar asamblarea în structuri de case de lemn se face pe mese profesionale.
Oferim proiectarea de arhitectura la dorinta clientilor sau prelucram modelele propuse de aceatia. Proiectarea specifica sistemului se face asistata de calculator ai în spiritul prescripaiilor EUROCODE privind durabilitatea de proiectare si exploatare.
Executia în atelier se face într-un flux controlat ISO 9001, montajul si finalizarea pe amplasament se face integral de firma sau în colaborare cu antreprenori locali agreati de client. Folosim molid si brad de cea mai buna calitate, tratat cu substante ecologice. lemnul este selectat dupa criteriul durabilitatii naturale adecvate elementului de construcaie unde va fi înglobat, uscarea accelerata este urmata de o perioada de revenire conforma standardelor iar trasabilitatea lemnului este controlabila. Celelalte materiale sunt în conformitate cu standardele internationale de calitate, ecologie si protectie a mediului.
Contactul specialistilor nostri cu zona de origine a sistemului - America de Nord, dar si cu ariile din Europa de Vest, unde s-a dezvoltat un sistem adaptat cerintelor locale (Holzrahmenbau în Germania, Ossature Bois în Franaa, etc), ne-a permis accesul la modalitatile moderne de proiectare ai executie dar si la posibilitatea procurarii celor mai peformante materiale ale momentului.
S.C. Moldsilva S.A. este membra a Asociatiei producatorilor de case de lemn de lemn din Romania (APROCOR) si poate oferi prin aceasta Asociatie un Certificat de Conformitate cu normele europene sau cu exigentele exprese stipulate prin Caietul de Sarcini. Standardul dupa care construim structurile de case de lemn este 100% compatibil cu DTU 31.2 din Franta.
S.C. Moldsilva S.A. a facut case de lemn în România, Franta, Spania, Italia, Germania, Elvetia, Norvegia si Belgia.
Principala noastra piata de desfacere este Franta unde facem peste 75 de case de lemn pe an.
case de lemn de lemn, case de lemn de lemn , case de lemn de lemn

Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 14:47, 28 Februarie 2009
S-a mai postat acest mesaj. Nu stiu ce se intampa, rog administratorul sa stearga mesajele dublate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case din lemn trainice si de calitate - moldsilva busaka busaka www.moldsilva.ro despre moldsilva modele de case de lemn de lemn tehnologie fabricatie case de lemn de lemn certificari constructie poze de pe ... (vezi toată discuția)
Consultanta accesare fonduri europene / masura 121 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” se acorda fonduri europene pentru: introducerea de tehnologii si procedee noi, ... (vezi toată discuția)
Vopsitorie auto Cristea Ionut Cristea Ionut Sunt la inceput de drum in domeniul vopsitoriei auto si nu stiu daca am voie sa imi desfasor activitatea intr-o cladire din lemn! Sau este obigatoriu ... (vezi toată discuția)