avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale loc parcare adp
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

loc parcare adp

Buna ziua, sunt nou mutat intr-un bloc in sectorul 5 si doresc sa inchiriez un loc de parcare de la adp. Bineinteles ca mi s-a zis ca nu mai sunt locuri disponibile dar multi dintre vecinii mei au pe acelasi apartament mai multe locuri de parcare atribuite. Pot cumva sa reusesc legal sa ii oblig sa cedeze un loc in favoarea mea? Dar daca se atribuie un loc de parcare cuiva cu un numar de ordine mai mare decat cererea mea pot sa depun o plangere? Un regulament oficial pe sector unde as putea sa citesc ca sa il am ca referinta? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:33, 27 Aprilie 2013
Este greu de crezut ca veti reusi "sa obligati ",eventual verificati daca toti concesionarii au achitat obligatiile la bugetul local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi cer scuze ca va deranjez. imi puteti spune va ... madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Imi cer scuze ca va deranjez. Imi puteti spune va rog frumos daca o persoana care are un loc de parcare de la primarie ( pe care de regula nu il ... (vezi toată discuția)
Loc parcare andreean1 andreean1 Buna ziua! Anul trecut am depus o cerere de atribuire a unui loc de parcare in sectorul 6, cerere care a fost solutionata in aprilie 2018. In mai 2018 am ... (vezi toată discuția)
Refuz de atribuire loc de parcare tinaa tinaa buna seara . va rog sa ma ajutati sa inteleg de ce mi s-a refuzat dreptul unui loc de parcare la domiciliul actual si sa ma indrumati catre cine sa ma ... (vezi toată discuția)