avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa poluare

Buna.Se mai poate recupera taxa de poluare (platita in 2010) daca autoturismul a fost vandut?
Cel mai recent răspuns: GsmWorld , utilizator 21:07, 28 Aprilie 2013
Desigur, nu are nici o legătură faptul ca ati transmis ulterior dreptul de proprietate al autoturismului, taxa în sine este nelegala şi dvs ati fost condiţionat sa o achitat-o, în caz contrar nu ati fi putut înmatricula, neconstituţionalitatea, nelegalitatea din perspectiva europeana le am mai dezvoltat anterior în prezentul forum.
Am inteles ca s-ar da si dobanzi.La o taxa de 2100Ron platita in martie 2010, cam ce dobanzi se calculeaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mult iubita taxa T_Andrei T_Andrei Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate recupera taxa de prima inmatriculare a unui autoturism Logan, nou din 2008, si taxa de poluare a unui autoturism nou ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2010 vivi.sarbu vivi.sarbu Am cumparat o masina noua, din Romania (reprezentanta) in 2010, am platit la trezorerie taza de poluare. Referitor la restituirea taxei de poluare, pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)