avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen eliberare sume realizate prin executare silita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Termen eliberare sume realizate prin executare silita in cazul in care exista un singur creditor urmaritor

In conditiile art. 863 NCPC este stipulat vreun termen dupa expirarea caruia doar, se va proceda la eliberarea sumelor rezultate din executarea silita in dosarul in care exista un singur creditor urmaritor?
Cel mai recent răspuns: Adriana Stanica , Consilier juridic 12:02, 1 Mai 2013
Nu.
Suma de bani realizata prin urmarire silita se elibereaza pana la acoperirea integrala a creantei creditorului,dupa retinerea cheltuielilor de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se platesc cheltuielile de executare catre executorul judecatoresc? ... Kristina2023 Kristina2023 Cand se platesc cheltuielile de executare catre executorul judecatoresc? Buna ziua! Am urmatoarea situatie, somatie catre debitor cu creanta de platit si cu ... (vezi toată discuția)
Plata de la executor catre creditor dorel13 dorel13 In urma unui proces de somatie plata pe care firma mea ca si creditor l-a castigat, am dat la executor. Dupa 8 luni de zile banii care mi se cuveneau au fost ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)