avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum ies dintr-o firma in care sunt asociat

Buna ziua,

Am intrat intr-un SRL si am 10% din el si sunt administrator.
Am semnat cateva contracte si acte pana acum.

1. As dori sa ies din firma si nu stiu cum.(care este procedura)
2. Pot sa mai fiu tras la raspundere pentru actele semnate? ( ex. daca nu se mai plateste leasingul sau daca nu se respecta vre-o clauza dintr-un contract semnat de mine, desi eu nu mai am treaba cu respectiva firma?)
Cel mai recent răspuns: Alexandra340 , utilizator 09:08, 4 Ianuarie 2021
Salut, eu am ajutat pe o persoana (Am semnat să fiu asociat pt că nu avea pe cine să pună )
Eu nu contribui cu nimic nici bani nu incasez, dar vreau să știu cum ies din firma nu mai vreau sa fiu asociat că aș vrea să mă angajez la alte firme sa lucrez, dar nu știu cum as putea sa ies sa nu mai fiu asociat
Eu nu mai vorbesc cu persoana care are firma, i-am trimis un mesaj sa mă scoată din firma ( că nu vreau sa fiu asociat )
Cine mă poate ajuta trimiteți-mi pe email paul.risco6@gmail.com
Buna ziua am intrat intr-o firma ca adminstrator dorind sa ajut un prieten acum doresc sa ies care sunt procedurile mulțumesc
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte preluare societate. VASSY VASSY Buna ziua, Ma confrunt de ceva timp cu o preluare de societate. Cesioneaza 2 asociati si o preia alti 2 asociati.Nu este greu, dar de cate ori s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de mare ajutor!!! BogdanBvB BogdanBvB Buna ziua, Va scriu cu o problema delicata pt mine. In urma cu 6 luni am infiintat o firma alaturi de X.fiind cunoscut de al meu l-am luat alaturi de mine,el ... (vezi toată discuția)
Iesire din societate asociat, lichidare valersucala valersucala Care sunt demersurile legale de iesire a unui asociat dintr-o societate srl in care detine 50%, in care este si administrator. Asociatul poate cere lichidarea ... (vezi toată discuția)