avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Amenda Garda Financiara pentru neemitere bon fiscal
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Amenda Garda Financiara pentru neemitere bon fiscal

Societatea a fost amendata de Garda pt ca a gasit asupra ospatarilor suma de 340 lei, bani declarati de acestia drept " ciubuc",acesti ospatari declarand ca administrtaorul societatii nu le-a spus niciodata sa nu emita bon fiscal,dimotriva, banii gasiti asupra lor fiind ai lor, "ciubucuri" din ziua respectiva si anterioara.Societatea a fost amendata pentru ca nu a emis bon fiscal pt produsele vandute.

Plangerea formulata ar avea sanse de castig ?
Daca nu s-a emis bon fiscal e normal sa amendeze.
Ciubucul nu e cu bon fiscal.

Depinde cum o sa va judecati...
au fost emise bonuri fiscale pt 196 lei repreznetand produse vandute la 16 clienti pana la ora 10 dimineata.momentul controlului. asupra ospatarilor a fost gasita o diferenta de 340 lei ..pe care acestia au declarat o ciubuc din ziua respectiva si ziua anterioara.Sumad e 340 lei nu a fost gaista in casa de marcat!!
De cand "ciubucul" a ajuns 200% in Romania?
E ceva ce nu se leaga.Nu poti sa spui ca ai vandut de 196 lei si ti-au lasat clientii 340 lei.
Sa zica mersi ca nu i-au bagat la evaziune,chiar daca banii nu s-au gasit in casa de marcat.
De ce nu au declarat angajatii ca erau banii lor?Pt.ca nu erau.Sa nu-mi spuneti ca aveau registru in care declarau banii la intrarea in tura.
Ultima modificare: Marți, 21 Mai 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ciubucul si antifrauda alinai36 alinai36 Buna seara! Ma poate lamuri si pe mine cineva referitor la ciubucul primit de catre ospatari? care este legea prin care se interzice primirea ciubucului? (vezi toată discuția)
Cum pot justifica legal plusul de casa MihaelaET MihaelaET Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo posibilitate legala sa justific plusul de casa (rezultat din restul pe care clientii nu il iau). Avand in ... (vezi toată discuția)
Facturi emise catre persoane fizice adriana11 adriana11 este adevarat ca o persoana juridica nu mai are voie sa emita facturi unei persoane fizice? factura este insotita de chitanta...mi-a zis cineva ca doar bonul ... (vezi toată discuția)