avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acord conditionat al unuia dintre vecini pt acord de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acord conditionat al unuia dintre vecini pt acord de functionare al unui restaurant

va rog am mare nevoie de ajutor.de 7 ani avem un restaurant am avut acord de functionare de la primarie pt a ne desfasura activitatea pe vechea firma, in momentul in care am schimbat firma cei de la primarie nu ne au mai dat acord de functinare pe motiv ca nu avem schimbare de destinatie, am trecut la treaba pt a obtine cele necesare pt a intra in legalitate sg lucru si cel mai imp este sematura vecinilor, am obtinut o de la vecinul din dreapta, care e tot restaurant, de la cel din spate iar cel din stanga ne a spus ca nu ne da semnatura decat conditionat adica sa nu i miroase gunoiul sa construim un spatiu special pt acest lucru, sa schimbam hornul casei sa l facem mult mai inalt ca sa nu i maivina mirosul in curte si sa rezolvam treaba cu zgom otul ce se aude vara pe terasa. am facut aceste lucruri idar ne ameninta ca ne trimite controale, ceea ce s a si intamplat.poate sa impuna orice pt a da semnatura.?
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
romari, utilizator
Cel mai recent răspuns: romari , utilizator 23:40, 30 Aprilie 2013
Cea mai la indemana solutie este sa va intelegeti cu vecinul. Din pacate aveti nevoie de semnatura lui pentru acordul de functionare si fiecare zi fara acesta va va afecta afacerea. Stiu ca astfel de vecini pot fi tare dificili - dar daca nu puteti sa vorbiti cu el, un mediator poate fi solutia.
multumesc pt raspuns
daca am facut tot ce a spus sa facem si el tot nu da semnatura ce imi ramane de facut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului dana_30 dana_30 locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor ... (vezi toată discuția)
Acord de functionare in alimentatie publica natasucaosmin natasucaosmin nu mai am acord de functionare de la primarie pentru ca imi cere schimbare de destinatie pe casa unde imi desfasor activitatea si nu pot indeplini conditia ... (vezi toată discuția)
Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)