avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... licitatii
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

licitatii

Buna ziua!

As dori sa stiu daca exista dispozitii legale cu privire la modul de vanzare la licitatie a bunurilor unei societati comerciale aflate in insolventa. Mai exact, cum se face publicitatea, daca informatiile cu privire la modul de desfasurare, la adjudecatar, etc sunt publice, daca le pot gasi pe undeva. Multumesc!
Informatiile le puteti primi doar de la lichidator, sau din caietul de sarcini, daca exista. Fiecare procedura de insolventa presupune propriul regulament, care este supus aprobarii creditorilor, asadar nu exista nicio reglementare general valabila.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie vanzare vin vrac mihaela claudia mihaela claudia Buna ziua Am rugamintea de a ma ajuta cu privire la formularea unui caiet de sarcini privind licitarea prin vanzare a vinului vrac si legiile in baza careia ... (vezi toată discuția)
Pretul corect de incepere a unei licitatii organizate de lichidator? marcel84 marcel84 Am vazut un anunt legat de o licitatie a unui spatiu comercial in care era facuta mentiunea: Licitaţia publică va avea loc la sediul lichidatorului ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie proces verbal licitatie Sonlic Sonlic La o licitatie publica deschisa s-au prezentat 2 licitatori. Lichidatorul judiciar este reprezentantul unei societati aflata in faliment a carui bun este scos ... (vezi toată discuția)