avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa imi dau demisia din functia de administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa imi dau demisia din functia de administrator

am 40% actiuni si fct de administrator intr-un SRL. Cedez toate partile mele fara nici o problema. Celalalt partener refuza orice dialog cu mine, el avand toate documentele(facturi, etc...). Cum pot rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: pascale_cristian , utilizator 09:52, 16 Mai 2005
ca administrator trebuie sa convoci AGA(cel mai sigur prin executor) si sa ai pe ordinea de zi un punct privitor la iesirea ta din societate(ata ca asociat cat si ca administrator). Dupa ce finalizezi procedura de convocare(de 2 ori), poti sa te duci fara probleme in instanta, unde ai de ales intre mai multe actiuni (dizolvare, excudere, iesire din societate)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie administrator alfamar grup srl alfamar grup srl AM O SOCIETATE DIN ANUL 2000 IN CARE SUNTEM 2 ASOCIATI. EU AM 40% DIN PARTI SI SUNT SI ADMINISTRATOR. ASOCIATUL MEU NU MAI VREA SA AVEM ACTIVITATE PE ACEASTA ... (vezi toată discuția)
Cesionare firma adrian23marian adrian23marian Buna ziua, Exista o firma cu 2 actionari 50-50 %, firma are datorii la stat si unul dintre actionari vrea sa dea partea lui de firma unei persoane din ... (vezi toată discuția)
Cesionare actiuni srl Coman2010 Coman2010 Buna ziua, Sunt asociat intr-un srl cu 4 asociati, toti cu functia de administrator prin actul constitutiv, fiecare cu 25% actiuni. Datorita neintelegerilor ... (vezi toată discuția)