avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de inmatriculare recuperata de vanzator??
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de inmatriculare recuperata de vanzator??

buna ziua,
am cumparat o masina adusa din germania, taxa de inmatriculare este platita de vanzator , eu cumprand-o inmatriculata.
dupa ce mi-a vandut masina el se poate duce sa-si recupereze taxa?
in aceste conditii taxa ar ramane neplatita si eu cand voi dori sa vand masina ar trebuie sa o achit in acest caz as pierde cam 1000 euro
eu cand am cumparat masina taxa a fost inclusa in pret .
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 17:07, 29 Aprilie 2013
este dreptul vanzatorului, taxa este nu numai neconstitutionala dar incalca si Trataul de functionare al UE, urmeaza ca si dvs sa procedati la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Cumparat masina cu taxa recuperata adina_geo adina_geo Asemanator unui alt membru ,am cumparat si eu de curand o masina la care am fost asigurat verbal ca taxa de inmatriculare nu a fost recuperata(deci am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto recuperata zexu zexu Buna ziua! Am achizitionat in anul 2008 o masina cu motor de 2497 cmc de la un baiat care a adus-o din Germania. Mentionez ca masina era gata inmatriculata, eu ... (vezi toată discuția)