avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Renuntare la contract castgigat in urma licitatiei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Renuntare la contract castgigat in urma licitatiei

In cazul in care s-a participat la o licitatie, iar castigatorul din diverse motive doreste sa renunte la contract, ce se intampla in aceasta situatie?ANRMAP poate sa interzica participarea castigatorului la alte licitatii?pentru o perioada de 2(doi) ani?

Alte discuții în legătură

Refuzul primariei de a incheia un contract castigat prin licitatie publica mema mema Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Lucrez intr-o societate care a castigat o licitatie publica pentru executarea unor lucrari de interes ... (vezi toată discuția)
Subcontractor si sustinator tehnic in cadrul aceleiasi licitatii? adela05 adela05 Am voie sa am atat calitatea de subcontractor, cat si pe cea de sustinator tehnic in cadrul aceleiasi licitatii? Va rog sa ma ajutati si cu un temei ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal deschidere oferte licitatie fara intocmirea anexei cu documentele de calificare Jurist TM Jurist TM Buna ziua, tuturor! Azi am primit procesul verbal de la sedinta de deschidere a ofertelor la o licitatie publica- cerere de oferta. La procedura au ... (vezi toată discuția)