avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ADMINISTRATOR PUBLIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ADMINISTRATOR PUBLIC

Va rog, omorati-mi lipsa de directie din titlu.
Intrebare: in afara de Legea 215/2001, adusa la zi, exista vreo reglementare pana la capat privind administratorul public?? Sunt interesata la nivel de #-o cu privire la:
-reglementarea conditiilor obligatorii si specifice (neaparat superioare -dupa logica mea si caracterul functiei- ori doar studii medii?)
-desfasurare concurs (e pe baza de proiecte ori ca orice concurs)

Cel mai recent răspuns: Taisa , utilizator 10:00, 2 Mai 2013
Administrator public unde ?
La primărie de comună
Ultima modificare: Luni, 29 Aprilie 2013
Taisa, utilizator
1. Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.

2. Numirea si eliberarea din functie a administratorului public se face de primar, pe baza unor criterii, proceduri si atributii specifice, aprobate de consiliul local. Numirea in functie se face pe baza de concurs.

3. Clasificarea ocupatiilor din Romania
242208 - Administrator public
Nivelul de instruire: 4 (studii superioare)
Multumesc mult. Va urez tuturor sarbatori cu bine :)
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2013
Taisa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator public Adela29 Adela29 Ca PFA cu cod CAEN 7022 se poate angaja cu contract de prestari servicii pentru administrator public primarii?:O (vezi toată discuția)
Cerinte ptr angajarea administratorului public comunal lia19 lia19 Care este legea care reglementeaza conditiile de angajare pentru functia de administrator public comunal? (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)