Acelasi lucru l-am observat si eu, insa cautarea poate fi imbunatatita pentru a returna rezultate valide:
1. Intrati pe harta, selectati orasul/instanta iar la sectiunea dosare folositi ghilimele duble in cautare : "Popescu Georgian" penal
2. Portalul a fost imbunatatit in sensul ca suporta interogarea bazei de date pentru toate orasele si toate instantele (Căutare în portal - dreapta sus), insa daca interogarea nu e facuta corespunzator, va returna rezultate eronate.
Un model de cautare:
"anghel sica" penal recurs
Folosirea ghilimelelor spune motorului de cautare sa returneze numele exact cum e scris ca si cerinta obligatorie iar restul cuvintelor sunt optionale, insa au scop prioritar in afisare (daca sunt gasite vor fi afisate primele).
Un alt exemplu (cautare in tot portalul):
"popescu marian" "parat" "admite"
Portalul va returna dosarele unde "popescu marian" este parte in proces, iar in continutul intregului dosar sunt prezente cuvintele "parat" si "admite" in mod obliogatoriu, in orice ordine.
Portalul este inca in teste, acum 2 zile la interogari de jurisprudenta nu afisa niciun rezultat ... astazi s-a reparat si am fost uimit sa constat cat de usor se pot obtine motivarile de la instantele din toata tara.