avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Portalul instantelor de judecata.Modificari care nu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Portalul instantelor de judecata.Modificari care nu cred ca sunt bune.

Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare.

Adica doar daca cunosti numarul de dosar mai gasesti ceea ce cauti.

Am vreo 5 procese cu aceleasi parti si nu le mai gasesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:48, 12 Mai 2013
Da...banii trebuie si ei justificati...

Nu se poate cauta pe net rechizitoriul.
Anterior va puteati gasi procesul dar acum...nu prea...si aceasta ar putea fi o problema...
Buna ziua,
Si eu intampin probleme la noul portal , in sensul ca nu gasesc dosare nici dupa numar nici dupa parte. I-am informat cu un e-mail pe cei de la IT despre aceasta problema. Sper sa se rezolve cat mai curand :)
Si eu am ramas uimit de schimbarea portalelor. Ma gandeam in sinea mea ca va merge mult mai repede in schimb am constatat cu stupoare ca merge mult mai anevoios, ceea ce nu ma bucura delor. Pacat, daca pana acum introduceai o parte si iti aparea cazul, acum introduci ambele parti si iti solicita si nr. de dosar. E naspa rau. Chiar nu vede nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ştie cineva ce se întâmplă cu portalul instanţelor? alex68 alex68 Bună seara, vă rog să-mi spuneţi şi mie dacă ştiţi ce se întâmplă cu portalul instanţelor, pentru că de vreo 2-3 zile a devenit foarte greu să ... (vezi toată discuția)
Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)