Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului (care nu-mi da numarul la dosar si-mi spune ca este procedura greoaie). Sa-nteleg ca nu mi-a depus cererea inca, sau asa este, se da nr. la dosar dupa niste proceduri. Daca avocatul a depus cererea nu ar trebui sa apara numarul dosarului, numele meu undeva? Eu ma tot uit pe portal just si acolo nu apare nimic.
Multumesc pt. raspunsul prompt! Am cerut numarul si astept de o saptamana sa mi-l dea. Ar trebui sa apara pe portal daca a depus cererea sau pe portal apare dupa o anumita procedura? Imi este teama ca nu mi-a depus cererea nici acum. Daca nu apare pe portal si nici avocatul nu-mi da numarul la dosar cum pot afla daca s-a depus cerera? Mentionez ca nu locuiesc in localitatea unde este judecatoria. multumesc anticipat!
Trebuia sa apara pe protal in mod normal.
E adevarat ca noua lege a ingreunat si a incetinit mult de tot desfasurarea proceselor dar in 7 luni totusi se putea misca cat de cat ceva...
Insistati sa va dea numarul de dosar.
Ii puteti spune ca veti angaja alt avocat daca nu va da numarul de dosar.
Numărul de dosar nu apare după îndeplinirea unei anumite proceduri ci apare doar prin simpla formulare a cererii. Este curios că nu apare după atâta timp astfel că este normal să vă gândiți că cererea nu a fost formulată.
Citatie judecata
larisaa
este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie?
firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ... (vezi toată discuția)