avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Verificare inregistrare dosar la judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Verificare inregistrare dosar la judecatorie

Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului (care nu-mi da numarul la dosar si-mi spune ca este procedura greoaie). Sa-nteleg ca nu mi-a depus cererea inca, sau asa este, se da nr. la dosar dupa niste proceduri. Daca avocatul a depus cererea nu ar trebui sa apara numarul dosarului, numele meu undeva? Eu ma tot uit pe portal just si acolo nu apare nimic.
Cel mai recent răspuns: sflorin001 , utilizator 21:48, 28 Septembrie 2016
Dacă a depus dosarul ar trebui să aveți numărul cauzei. Solicitați avocatului să vă spună numărul dosarului.
Multumesc pt. raspunsul prompt! Am cerut numarul si astept de o saptamana sa mi-l dea. Ar trebui sa apara pe portal daca a depus cererea sau pe portal apare dupa o anumita procedura? Imi este teama ca nu mi-a depus cererea nici acum. Daca nu apare pe portal si nici avocatul nu-mi da numarul la dosar cum pot afla daca s-a depus cerera? Mentionez ca nu locuiesc in localitatea unde este judecatoria. multumesc anticipat!
Trebuia sa apara pe protal in mod normal.
E adevarat ca noua lege a ingreunat si a incetinit mult de tot desfasurarea proceselor dar in 7 luni totusi se putea misca cat de cat ceva...

Insistati sa va dea numarul de dosar.

Ii puteti spune ca veti angaja alt avocat daca nu va da numarul de dosar.
Numărul de dosar nu apare după îndeplinirea unei anumite proceduri ci apare doar prin simpla formulare a cererii. Este curios că nu apare după atâta timp astfel că este normal să vă gândiți că cererea nu a fost formulată.
Dacă nu cunoști nr de dosar poate fi depusa o acțiune și sa nu o găsești decât dacă cauți câteva ore cu răbdare.

Sunt dosare care se pot găsi rapid și dosare care sa le cauți câteva ore sau mai mult...

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor de judecata.modificari care nu cred ca sunt bune. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare. Adica doar daca cunosti ... (vezi toată discuția)
Citatie judecata larisaa larisaa este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie? firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ... (vezi toată discuția)
Opis-ul - cine are dreptul sa-l consulte Leri Leri As dori sa obtin niste informatii legate de un dosar, eu nefacand parte din acest dosar. Stiu ca am citit la un moment dat aici pe forum cum ca un tert ar ... (vezi toată discuția)