avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... citatie judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

citatie judecata

este posibil ca timp de 3 luni dupa ce sa depus dosarul de judecata sa nu primesc citatie?
firma la care am lucrat nu mi-a pltit salariul, iar o persoana s-a ocupat de acte si depunerea dosarului de judecata. Acea persoana spune ca a depus dosarul de acum 3 luni dar eu nu am primit nici o citatie.
Dvs ce credeti?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:11, 30 Ianuarie 2010
puteti verifica pe site-ul tribunalului respectiv data la care s-a depus cererea!
mai mult de o saptamana doua ca sa fie emisa citatia :stunned:
si cum pot face asta
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
larisaa, utilizator
Daca persoana sustine ca a depus dosarul si a facut-o personal, atunci la momentul depunerii actiunii i s-a repartizat si un numar de dosar. Solicitati-i numarul dosarului si intrati pe Portalul Instantelor, la instanta competenta (un Tribunal) si verificati data la care a fost inregistrat dosarul. Site-ul este [ link extern ] /

Mai mult, daca persoana (banuiesc ca o persoana pe care ati imputernicit-o sa actioneze in acest sens) a depus actiunea personal la registratura Tribunalului, i s-a si comunicat termenul si este posibil chiar sa nu fiti citata (daca actiunea a fost preluata de judecatorul de serviciu iar reprezentantul a semnat ca a luat termenul "in cunostinta").

Daca nu stiti numarul de dosar, incercati sa cautati pe Portal, la instanta competenta, la Dosare, dupa numele partilor (al dvs sau al angajatorului) - desi uneori aceasta cautare este incompleta.
Ultima modificare: Vineri, 29 Ianuarie 2010
cvm, utilizator
dar credeti ca este posibil sa treaca 3 luni si sa nu primesc nimic?
as putea sa depun eu alt dosar? poate acela nici nu sa depus
larisaa a scris:

dar credeti ca este posibil sa treaca 3 luni si sa nu primesc nimic?
as putea sa depun eu alt dosar? poate acela nici nu sa depus


Da, puteti depune un alt dosar daca acela la care va referiti nu s-a depus.

Alte discuții în legătură

Divort - proces deschis? UTILIZ UTILIZ Buna, Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune rebeca27 rebeca27 Buna ziua as dori si eu niste informatii in legatura cu iesirea din indiviziune.Am depus dosarul de iesire din indiviziune la avocata mea in luna iulie 2014 ea ... (vezi toată discuția)
Ciudat!! mă puteți ajuta cu un sfat? Lili - Sibiu Lili - Sibiu Am plătit un avocat în luna 02 2018 pt a mă ajuta în procesul cu asociația de proprietari. Din acel moment refuză orice colaborare cu mine, nu știu ... (vezi toată discuția)