avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - proces deschis?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - proces deschis?

Buna,

Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a intentat divortul. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 14:22, 16 Martie 2010
Banuiesc dar nu pot fi sigura ce intelege dumneaei prin proces deschis, ca se judeca procesul in sedinta publica sau eventual ca a depus deja actiunea de divort.In mod firesc trebuie sa primiti citatie pentru termenul fixat, citatie insotita de un exemplar al actiunii de divort si al actelor depuse impreuna cu actiunea.
Da, asa inseamna, ca a depus actiune de divort la instanta si urmeaza sa fiti citat la judecatorie.
Multumesc de raspuns, banuiesc ca ea nu stie despre ce e vorba. Daca maine trec pe la tribunal voi putea afla despre dosar? A fost introdus in data de 11.03.2010
Posibil dar nu sigur.Fara un nr. de dosar nu veti putea cere in arhiva dosarul iar in sistem informatic nu-l veti gasi inregistrat pentru ca informatiile din dosarele de divort au devenit confidentiale.
Deci din aceasta cauza nu il gasesc pe portalul tribunalului.
Multumesc pentru raspuns incerc savad daca vrea sa-mi spuna sotia nr. dosarului.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. cum se poate obține un duplicat după certificatul ... mirelas79 mirelas79 Bună ziua. Cum se poate obține un duplicat după certificatul de divort care s a judecat în lipsa? Poți cere la registratura duplicatul dacă nu știi ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Copiere dosar - cerere, locul depunerii, durata eder eder Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel care s-a solutionat cu NUP. Am depus plangere impotriva rezolutiei de NUP la Curtea de Apel, insa ... (vezi toată discuția)