avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copiere dosar - cerere, locul depunerii, durata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Copiere dosar - cerere, locul depunerii, durata

Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel care s-a solutionat cu NUP. Am depus plangere impotriva rezolutiei de NUP la Curtea de Apel, insa plangerea mi-a fost respinsa si solutia de NUP mentinuta.
Am inteles ca in prezent dosarul se afla la Curtea de Apel, cum procedez ca sa-l xeroxez pe tot ? Banuiesc ca trebuie sa depun o cerere de fotocopiere, unde o depun, cat dureaza, care sunt pasii ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eder , utilizator 19:43, 22 Martie 2013
Trebuie sa mergeti la Arhiva Penala( sectia I sau II) a Curtii de Apel si sa vedeti daca dosarul se afla in arhiva, iar daca nu este in arhiva il programati pentru a alta zi, cand va prezentati cu o cerere de fotocopiere dosar. Dosarul va fi dus la xerox unde veti achita contravaloarea fotocopiilor si veti intra in posesia acestora.
M-am dus la arhiva si acolo este dosarul, insa eu nu ma refer la cel constituit in urma plangerii impotriva rezolutiei de NUP (care are un numar dat de Curtea de Apel), ci la cel constituit in urma plangerii depuse la Parchetul de pe langa Curtea de Apel, care are alt numar, dat de parchet. Mi s-a spus ca acesta s-a intors la Parchetul de pe langa Curtea de Apel. Pe acesta doresc sa-l xeroxez. Deci cel cu plangerea mea, cu audierile facute, probele stranse si in urma carora nu s-a constatat existenta faptelor reclamate de mine.
Daca ma puteti sfatui cum sa procedez, unde sa ma adresez ?
Multumesc.
Trebuie sa va duceti la Parchet si sa formulati o cerere de studiere a dosarului.
Nu stiu daca o sa va lase sa xeroxati acte din dosar.
Am inteles, si cererea unde o depun, la registratura ? Se aproba pe loc, sau se stabileste alta zi ?
Va spune de la registratura, probabil lasati cererea cu un nr de tel si veti fi contactat pentru a va pune la dispozitie dosarul.

Alte discuții în legătură

Strategie ...ca incompetenta ..este !!!????? ion-alin ion-alin ....avand calitatea de reclamant intr-un dosar penal la Parchetul de pe langa Curtea de Apel , in care s-a dat o rezolutie....NUP ..normal (traim in tara ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)