avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... STRATEGIE ...CA INCOMPETENTA ..ESTE !!!?????
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

STRATEGIE ...CA INCOMPETENTA ..ESTE !!!?????

....avand calitatea de reclamant intr-un dosar penal la Parchetul de pe langa Curtea de Apel , in care s-a dat o rezolutie....NUP ..normal (traim in tara ....coruptiilor !!!)..!!!
..Am contestat rezolutia in termenul legal ,la sfarsitul lui decembrie 2009 !! ..vazand ca nu am primit nici un raspuns , depasindu-se astfel termenul de 20 zile in care procurorul general al parchetului ...trebuia sa-mi raspunda am telefonat , a fost trimis la o alta adresa care am avut-o cu un an in urma (cand a fost facuta plangerea initiala ) dar in atacarea rezolutiei din decembrie 2009 am specificat noua adresa !!!
Am solicitat printr-o adresa trimisa prin fax .. raspunsul la adresa actuala , mentionata si in contestarea rezolutiei (NUP ) !!
...stiu ca raspunsul o sa fie de respingere a contestatiei si pastrare a rezolutiei NUP dar voi actiona in Judecata ..acea rezolutie ..!!!
Daca astept nu depasesc termenul de 40 de zile de la contestarea rezolutiei sau faptul ca nu mi-a fost trimisa , si nu am luat la cunostiinta termenul incepe de la comunicare !!??
Daca fac acum contestatia spre justitie , cui ma adresez tinand cont ca este dosarul la parchetul de pe langa Curtea de apel , fiind impotriva unui executor judecatoresc !!!??
Va multumesc anticipat !!!
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2010
ion-alin, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:15, 16 Februarie 2010
Daca ati comunicat schimbarea domiciliului printr-o cerere separata trebuia sa va fie comunicata rezolutia la acea adresa.
Daca nu ati procedat asa e cam greu de spus ca ati avea dreptate.
Curtea de Apel este competenta sa judece.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala- o situatie ciudata UrsacheSoare UrsacheSoare Buna seara. Am urmatoarea problema: am formulat o plangere penala impotriva lui x in anul 2007. Plangerea s-a solutionat de prim procurorul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Lamuriri legate de procese - violarea secretului corespondentei ietam ietam 1. Ptr. violare corespondenta am facut urmatorii pasi: -plangere la Politie ; -declaratii ale mele si ale sotului ; -Politia trimite la Parchet inceperea ... (vezi toată discuția)
Procurorul ierarhic are termen? danaa1 danaa1 Buna seara, Apelez din nou la voi stimati forumisti,pentru a ma ajuta cu explicatia legilor. Situatia este in felul urmator: 1) Depun o plangere la ... (vezi toată discuția)