avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort - proces deschis?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort - proces deschis?

Buna,

Sotia mea a intentat divort si a spus ca e proces deschis. Ce inseamna asta? La ce se refera? Inca nu am ajuns la tribunal sa vad pe ce motiv a intentat divortul. Ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 14:22, 16 Martie 2010
Mergeti la Registratura judecatoriei si solicitati sa va dea opisul pe anul 2010. Cautati la litera cu care incepe numele dvs. sau al sotiei. Daca s-a depus actiune vedeti ca este notat numarul dosarului. Dupa ce aflati numarul dosarului puteti sa mergeti la arhiva si sa solicitati dosarul pentru a vedea sau xeroxa actiunea.
Succes!
mai aveti un pic de rabdare, o sa vina citatia acasa si are atasata cererea dansii si motivele invocate. mai ramane apoi, timp destul pana la prima infatisare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. cum se poate obține un duplicat după certificatul ... mirelas79 mirelas79 Bună ziua. Cum se poate obține un duplicat după certificatul de divort care s a judecat în lipsa? Poți cere la registratura duplicatul dacă nu știi ... (vezi toată discuția)
Divort - a facut recurs ionut c ionut c Am castigat prima faza a divortului (la judecatorie) ,a introdus apel - l-a pierdut ca netimbrat,iar acum a introdus recurs. Avand in vedere ca eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Copiere dosar - cerere, locul depunerii, durata eder eder Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel care s-a solutionat cu NUP. Am depus plangere impotriva rezolutiei de NUP la Curtea de Apel, insa ... (vezi toată discuția)