Am depus o sesizare pe site-ul domnuleprimar.ro ; am optat ca datele personale sa ramana confidentiale; azi dimineata ma trezesc cu administratorul din bloc la telefon, apoi cu un locatar cum ca, cine sunt eu si cum imi permit sa mint si sa reclam la primarie si sa li se blocheze lor trotuarul; de fapt solicitasem montarea unor stalpi de blocare acces masini pentru ca trotuarul fiind prea ingust (2.7m), masinile parcate nu lasa limita de 1m de trotuar liber cum cere codul rutier Art 72. (7)
" Este interzisă ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar când aceasta este permisă, conform indicatoarelor sau marcajelor, lăţimea minimă a trotuarului lăsat la dispoziţia pietonilor trebuie să fie de cel puţin un metru."
Locatarul mi-a invocat ca el vine cu masina la 9 seara si pe mine daca ma deranjeaza altii pot sa sun la politie; cand i-am spus ca am o camera care filmeaza interiorul spatiului in care lucrez din care se vad masinile parcate afara m-a luat cu dreptul la intimitate si alte balarii :D ; cum jobul meu nu are nimic de a face cu turnatul celor care ocupa trotuare incalcand legea, si m-am saturat sa sterg cu hainele masinile incriminate, am gasit de cuviinta sa fac acea sesizare.
Echipa de muncitori ADP vensise la fata locului si se apucase de infipt stalpi; luati la ture de administrator au scos niste hartii care nu erau stampilate, avizate...(mi-au zis ca se grabisera); printre altele i-au inmanat si reclamatia mea! va dati seama acum scandal cu locatarii; am vorbit cu seful lor, un inginer de la adp care mi-a zis ca el credea ca eu locuiesc in blocul respectiv #-o (nu locuiesc acolo, doar lucrez la parterul blocului), si ca de aia a venit sa puna stalpii; cand l-am intrebat de autorizatii a dat-o cotita; ma intreb daca faceam o cerere sa sape o groapa in mijlocul trotuarului si ma numeam nicolae ceausescu ce faceau?; nu e obligatia lor sa verifice ce autorizatii trebuiesc, daca e posibil, cum e posibil...etc; mi-a invocat ca le trebuie avizul asociatiei de locatari.
Pot cere cumva socoteala de divulgarea datelor mele personale?
Ce lege sau hotarare cere ca ADP sa solicite avizul asociatiei de locatari?