avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Scutire timbru de mediu lichidare societate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Scutire timbru de mediu lichidare societate

Am vazut ca in cazul mostenirilor, timbrul de mediu este scutit de la plata.
In cazul unui SRL lichidat se aplica aceeasi regula ? Respectiv pe baza Certificatului de radiere de la ORC se poate obtine scutirea la plata a taxei de mediu si respectiv inmatricularea automobilului pe numele proprietarului SRL tocmai radiat ?
Cel mai recent răspuns: MDP LAWYERS , Avocat 11:54, 30 Aprilie 2013
Buna intrebare. In mod normal nu este vorba de o tranzactie comerciala, fapt pt care, in mod normsl nu sr trebui achitata taxa de poluare sau timbru cum se mai numeste acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2008 bogdan1485 bogdan1485 Buna seara. Am platit taxa auto pentru un autoturism achizitionat din Germania in data de 12.02,2008. Se mai poate recupera aceasta taxa? (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare automobil ce a fost deja inmatriculat in 2006 si 2011 T-Stefan T-Stefan Doresc sa achizitionez pe o societate comerciala un automobil de la o firma de leasing. (bun recuperat). Achizitia se face in baza unei facturi cu plata ... (vezi toată discuția)