Deranjez cu un nou episod in povestea mea munca fara contract de munca.
Dupa ce s-a intamplat povestea cu controlul ITM-ului (spusa anterior), ex sefii au zis ca vor face recurs la amenda de o suta milioane, si ca voi fi citat ca martor. De atunci au trecut 5 luni aproape, si nu am primit nimic si nici o veste pana astazi, cand am primit la usa citatia .
Mi-a inmanato postarita si am semnat ca am primito. Sunt chemata in instanta ca martor pe data de 4.06. in aceatsa poveste - cum ca am fost gasita la locul de munca fara contract de munca.
Am cautat dupa nr de dosar pe portalul judecatoriei si am gasit activitatea dosarului.
Am vazut ca au mai avut inca 2 infatisari dar amanate dupa cum se vede:
23.04.2013
Ora estimata: 12:30
Complet: C5
Tip solutie: Amânat
Solutia pe scurt: administrare probe
Document: 23.04.2013
26.02.2013
Ora estimata: 12:30
Complet: C5
Tip solutie: Amânat
Solutia pe scurt: - Părţile au termen în cunoştinţă - Petenta va studia întâmpinarea şi actele - Se propun probele Pronunţată în şedinţa publica de la 26.02.2013.
Document: 26.02.2013
Acum urmeaza cel de-al 3lea in care sunt chemata.
Intrebarea mea este : Am ceva de pierdut daca nu ma prezint? Ce se intampla??
Daca ma prezint si sustin in fata lor tot ce s-a intamplat - am ceva de pierdut, ma afecteaza cu ceva ? La ce risc ma supun? Exista posibilitatea sa fiu tarata prin tribunal mereu ? Cam cat timp ? Doresc sa nu mai am legatura cu acesti 2 ex sefi sot -sotie .
Am crezut ca s-a rezolvat problema de la sine.
Va multumesc si ast un raspuns urgent cu emotii
Problematica lipsei contractului de munca este destul de grava(pentru firma nu pentru dumneavoastra).
Sincer va recomand sa va adresati unui avocat care sa va consilieze asta dupa ce merge la judecatorie si citeste dosarul.
Tribunal
biancacriss
Am un dosar 3025/189/2014
De ce primesc citatia in ultima zi
pot sa dau judecatoria Orastie in judecata???
De ce se amana termenul la o luna??
Este un ... (vezi toată discuția)