avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CONTESTATIE executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CONTESTATIE executare silita

Am facut contestatie la o executare silita pe data de 26.10.2016. Intre timp am aflat de pe [ link extern ] :

03.03.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: C16 - Civil
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:

01.02.2017
Ora estimata: 8:30
Complet: CAMERĂ DE CONSILIU pt. C16-civil
Tip solutie: Închide dosarul
Solutia pe scurt:
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 01.02.2017

Ce inseamna acesti termeni ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: popalucian , utilizator 18:20, 7 Februarie 2017
Nu ati primi citatie acasa pentru termenul din data de 01.02.2017?
Este cel putin ciudat faptul ca dvs. nu ati stiut de aceste termene de judecata si la fel de interesanta solutia instantei "inchide dosarul".
Va sfatuiesc sa mergeti la arhiva judecatoriei si sa studiati dosarul sa vedeti in concret ce s-a intamplat.
Si mai concret trebuie sa ma duc la judecatorie , iau numarul dosarului si ma duc la arhiva si cer pur si simplu sa ma uit la el. Acolo ar trebui sa fie enumerate motivele inchideri dosarului ?
Revin cu o mica rectificare. Din cate vad pe portal.just Sau reorganizat sectiile de civil . Au devenit 2 sectii . Poate fi si aceasta cauza inchiderii dosarului meu ? O sa fie dat altui judecator ?
Dosarul nu trebuia inchis nici in cazul reorganizarii. Dvs nu ati primit o citatie pentru primul termen de judecata? Cel mai bine ar fi sa mergeti cu numarul de dosar in arhiva instantei unde a fost introdusa cererea, sa studiati dosarul si sa vedeti daca nu se explica acolo aceasta solutie a instantei.
Ati mai putea verifica si pe internet, doar ca aveti nevoie de parola din citatie, eventual sunati la registratura sau arhiva instantei, ii spuneti ca sunteti parte in dosarul respectiv si le cereti parola pt a verifica actele dosarului.
Multumesc pentru raspuns. Intradevar s-a facut o reorganizare a completelor de judecata . Astazi am vazut modificarea .

Ora estimata: 08:30
Complet: C12 S1 (fost C16 Civil)
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

Multumesc tutoror pentru raspunsi si sper sa ies la capat cu K..K-ul, invingandui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna “document: Încheiere finală (dezinvestire)”? ... AlexBu AlexBu Tip solutie: Admite cererea (Ce inseamna exact)? “Document: Încheiere finală (dezinvestire)” (Ce inseamna exact)? Stadiu procesual: Fond (Ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar trebui ... Mary.... Mary.... Buna ziua Pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar trebui mai exact sa insemne aceasta data? Şedinţe 18.09.2020 Ora estimata: 08:30 Complet: C 8 ... (vezi toată discuția)