avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua Pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua Pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar trebui ...

Buna ziua
Pe 18.09.2020 urmeaza fie instanta sau ce ar trebui mai exact sa insemne aceasta data?

Şedinţe
18.09.2020
Ora estimata: 08:30
Complet: C 8 Penal Administrativ
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

01.09.2020
Ora estimata: 08:30
Complet: C 8 Penal Administrativ
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt:
Document:
Cel mai recent răspuns: Mary.... , utilizator 17:17, 7 Septembrie 2020
Nu e decat un termen administrativ, cand va fi propriu zis termen de judecata veti primi citatie
Mulțumesc frumos!

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu e decat un termen administrativ, cand va fi propriu zis termen de judecata veti primi citatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca se poate o lamurire la aceasta bataie de joc. zmihai58 zmihai58 In speranta ca se intelege din cele de mai jos, este vorba de un restant la intretinere care de doi ani nu a achitat un leu.unde pot depune o plangere. Nr. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este ... alinamandresi alinamandresi buna ziua. doresc sa stiu daca pana la urmatorul termen este posibil sa primesc acasa instiintare cu suma care trebuie sa o platesc pt taxa de timbru la ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA 1.Bunicul a decedat in anul 1975 , au ramas sotia supravietuitoare si cei 2 copii. In anul 2012 luna februarie a decedat tatal meu (fiul natural al bunicului ... (vezi toată discuția)