avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DEVIERE RACORD GAZE NATURALE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DEVIERE RACORD GAZE NATURALE


As dori sa aflu daca ptr devierea unui racord de gaze naturale pe propritate privata este necesara obtinerea unei noi autorizatii sau e valabil doar avizul furnizorului ? Racordul de gaze a fost executat acum 8 ani cu acordul verbal al vecinului meu in vederea atasarii lui pe gardul d-lui. Acum doreste sa isi schimbe gardul si are doleanta de a nu-i mai fi atasat pe noul gard.La momentul executiei nu a specificat acest amanunt si fiind un vecin de buna credinta nu am solicitat acordul sau scris in acest sens, greseala care ma costa acum si as dori mult un raspuns .Va multumesc din suflet sperand ca am intrat pe un forum potrivit iar daca nu poate ma directionati pe cel corect.

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine Regulamentului forumului)
Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

Alte discuții în legătură

Acord notarial referitor la racord apa-canalizare luminita_p luminita_p Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la un racord apa-canalizare pe care l-am facut acum 5 ani cand am construit o casa si neavand o cale de acces la ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate pentru o biserica BIA 93 Raduna Veronica BIA 93 Raduna Veronica INCOTRO ? Cum mai pot sa capat, la acesta ora, titlul de proprietate asupra unor imobile si curtea unei biserici din Ploiesti. Sub incidenta carei legi mai ... (vezi toată discuția)
Prelata noidoi2_tibiram noidoi2_tibiram Buna seara . am fost plecat pt o perioada de 1 luna iar in momentul in care m-am intors in tara a constat ca vecinul din drepata al magazinului meu a ... (vezi toată discuția)