avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul de proprietate pentru o biserica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul de proprietate pentru o biserica

INCOTRO ? Cum mai pot sa capat, la acesta ora, titlul de proprietate asupra unor imobile si curtea unei biserici din Ploiesti. Sub incidenta carei legi mai sunt acum? In cadrul primariei la ce serviciu ma adresez? Este cazul sa caut un avocat? De ce tine, de contencios administrativ?Cum se formuleaza cererea>a face?
va rog sa ma sfatuiti caci nu stiu incotro sa o apuc sa-i pot da de cap.! in cazul de fata nu ma pot racorda nici macar la apa canal. mai mare rusinea

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat contravine regulamentului forumului)

Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 00:54, 20 Septembrie 2013
Nicicum. Nu se mai pot formula cereri noi de reconstituire a dreptului de proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord notarial referitor la racord apa-canalizare luminita_p luminita_p Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la un racord apa-canalizare pe care l-am facut acum 5 ani cand am construit o casa si neavand o cale de acces la ... (vezi toată discuția)
Modalitate ridicare pensie decedat vrinceanumihaela vrinceanumihaela In urma decesului unuia din parinti (tatal)celalat parinte a vrut sa ridice ultima pensie din contul celui decedat iar cei de la banca nu au vrut deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma casatoresc,eu am casa, el nu; care e procedura corecta ca sa ii ramana casa fiicei mele? flory7777 flory7777 Deci!!!! Eu am casa proprietate,si o fetita,el are un copil si e divortat,noi doi vrem sa ne casatorim,care ar fi cea mai corecta cale de a ne reuni iubirea ... (vezi toată discuția)