avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PRELATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PRELATA


Buna seara . am fost plecat pt o perioada de 1 luna iar in momentul in care m-am intors in tara a constat ca vecinul din drepata al magazinului meu a construit exact lipit de peretele meu si a mai pus si o prelata de 2 metri exact in geamul meu drept al magazinului acoperindu-mi in acest sens vitrina .precizez ca nau are nici un act . ce ma sfatuiti sa fac?

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului forumului).
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

Alte discuții în legătură

Primaria a facut abuz ana-maria-17 ana-maria-17 Buna ziua, Primaria a construit pe pamantul meu primit zestre,o statie de epurare ,l-au intabulat ,dar nu stiu cum si a pus stalpi de electricitate,toate ... (vezi toată discuția)
Intrebare flamitza flamitza Buna ziua,vreau sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema delicata,vecinul meu a construit in spatele casei mele la un metru un garaj si strasina curge ... (vezi toată discuția)
Legea retrocedarilor ponta calin cristiana calin cristiana Doresc ca cineva sa ma indrume pentru gasirea acestei legi. Multumesc anticipat! (Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine ... (vezi toată discuția)