avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria a facut abuz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria a facut abuz

Buna ziua,

Primaria a construit pe pamantul meu primit zestre,o statie de epurare ,l-au intabulat ,dar nu stiu cum si a pus stalpi de electricitate,toate acestea au fost fara aprobare de la mine,acuma cer despagubiri daca nu vreau ei sa imi dea despagubiri ce pot face?

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, intrucat acest fapt contravine Regulamentului prezentului forum)

Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 15:01, 13 Februarie 2014
Stimat formist,

În primul rând, a avut sau nu loc o expropriere?

Cu stimă.
Pamantul este pe numele dvs?Act de vanzare-cumparare ?Daca da si nu v-a expropriat dati in judecata primaria!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zestre de la parinti ana-maria-17 ana-maria-17 Buna ziua parintii mei mi au dat de zestre un pamant de 32 de ani ,care era neproductiv,cu multa munca am resit sa il fac productiv,ei mi au facut un contract ... (vezi toată discuția)
Intabulare proprietate + despagubiri cnadnr ioanacatrinei ioanacatrinei Incerc sa expun problema cat mai clar: 1. date initiale: -există un titlu de proprietate pe un teren format din două parcele, una cu teren arabil, cealalta ... (vezi toată discuția)
Prelata noidoi2_tibiram noidoi2_tibiram Buna seara . am fost plecat pt o perioada de 1 luna iar in momentul in care m-am intors in tara a constat ca vecinul din drepata al magazinului meu a ... (vezi toată discuția)