avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Zestre de la parinti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Zestre de la parinti

Buna ziua
parintii mei mi au dat de zestre un pamant de 32 de ani ,care era neproductiv,cu multa munca am resit sa il fac productiv,ei mi au facut un contract de mana semnat cu martori ,la primarie este pe numele meu la apia ..plus ca am martori care stiu ca pamantul e de la parinti de 32 de ani ,dar acuma fratelemeu vrea sa ii faca sa se ragandeasca .ce pot face in cazul asta?scopul lui este urmatorul rimaria a costruit o statie de epurare pe pamantul meu plus ca la intabulat si a mai pus si stalpi de electricitate,iar acum cer despagubiri deoarece a facut fara acordul meu desii le am atras atentia ca ala e pamantul meu,iar acuma bineinteles cand e vorba de despagubiri ..sare fratele.

(Interventie moderator: Va rog sa nu mai scrieti cu majuscule intrucat acest fapt contravine Regulamentului acestui forum )
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2014
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

Alte discuții în legătură

Primaria a facut abuz ana-maria-17 ana-maria-17 Buna ziua, Primaria a construit pe pamantul meu primit zestre,o statie de epurare ,l-au intabulat ,dar nu stiu cum si a pus stalpi de electricitate,toate ... (vezi toată discuția)
Probleme partaj PLAYBOY4EVER2009 PLAYBOY4EVER2009 Buna ziua. Am o mica problema, recent m-am casatorit iar sotia mi-a ramas gravida si mai are o luna pana ce trebuie sa nasca. Eu lucrez ca si sofer iar nu de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu intretinere bianca1988 bianca1988 BUna ziua am si eu o nelamurire,parintii mei sunt divortati de 23 de ani si apartamentul in care locuiesc cu mama mea este pe numele tatalui,acesta a fost ... (vezi toată discuția)