avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie fereastra
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie fereastra

un vecin a spart peretele ce este spre curtea mea si a facut doua ferestre. acest lucru la facut fara sa imi ceara acordul. este legal sau nu?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 00:01, 1 Mai 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Este legal, daca distanta intre casa lui si limita proprietatii este de min 2 metri si ferestrele sunt de vedere. Daca ferestrele sunt de lumina si nu de vedere , nu trebuie sa respecte nicio distanta .
Ultima modificare: Miercuri, 1 Mai 2013
Monica Hanganu, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta legala fata de gard catalucan catalucan Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
Are vecinul voie sa-si puna cusca cainelui langa gard, in dreptul bucatariei mele ? Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Am o ruda care are casa, imprejmuita de un gard, care separa proprietatile, respectiv de curtea ... (vezi toată discuția)
Ferestre vecin melaniat melaniat Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de distanta intre proprietati si despre ferestrele vecinului . Casa lui este construita la o distanta de aproximativ ... (vezi toată discuția)