avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actualizare COR in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actualizare COR in Revisal

Va rog sa ma ajutati repede,cum sa actualizez un cor in revisal 5.0.8.Am descarcat ultima versiune,am dezarhivat,dar cand dau pe Instrumente-Actualizare COR nu am codul care imi trebuie ,respectiv 242111,ci pana la 242110.
Trebuie neaparat sa inregistrez un contract cu data de 30 si nu pot.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:13, 30 Aprilie 2013
Folositi un cod COR apropiat .. REVISAL-ul nu este actualizat cu toate codurile COR ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Instalarea versiunii 508 invictus_ln invictus_ln la instalarea versiunii 508, am urmat pasii indicati pentru dezinstalarea 506 dar nu am dat o salvare inainte. acup problema este ca nu mai regasesc daza de ... (vezi toată discuția)