avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament

Locuim in apartamentul socrilor mei(al doilea apartament) de cand ne-am casatorit,de 15 ani si intre timp i-am adus imbunatatiri.Daca moare soacra,poate socrul meu sa vanda apartamentul fara acordul nostru?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 1 Mai 2013
Nu, pentru ca sotul dvs isi mosteneste mama. Dupa ce vor dezbate succesiunea dupa decedata, va putea vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune tanase67 tanase67 Soccrul meu si-a parasasit domiciliul conjugal in 1989 soacra mea si-a crescut singura cinci copii.Acum 2 ani el a intentat actiune de divort care s-a ... (vezi toată discuția)
Dipozitie testamentara marilena draganescu popescu marilena draganescu popescu soacra mea a fost casatorita de doua ori .Din prima casatorie ,socrul meu,decedat ulterior a avut un fiu,Din cea de a doua casatorie ,sotul soacrei mele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.suntem o familie 2 adulti si 2 copii. locuim de 12 ani ... morosa morosa BUNA ZIUA.Suntem o familie 2 adulti si 2copii .Locuim de 12 ani cu soacra care a dobandit casa de la parinti ei cu contract de vanzare cumparare.La inceput ... (vezi toată discuția)