avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare societate

am un srl care nu a functionat niciodata din 2009 an in care am si suspendat activitatea pe 3 ani. cei 3 ani au trecut deja. vreau sa lichidez societatea. mentionez ca am datorii la buget impozitul forfetar pe un trimestru si ca sunt asociat unic. va rog sa-mi spune-ti cum sa procedez, care sunt costurile ,si ce se intampla daca o las asa sa se lichideze din oficiu. sunt urmarit apoi ca administrator pt datoria la buget? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:50, 1 Mai 2013
Cel mai profilactic ar fi sa urmati procedura prevazuta de art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata. Nu va bazati pe faptul ca ,, se va lichida din oficiu".Desi exista niste costuri, in jur de 500 ron la care se adauga ceea ce a mai ramas din impozitul forfetar, scapati de probleme fara repercursiuni ulterioare. Detalii aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din oficiu a unei societati suspendate carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Este vorba despre un SRL a carei suspendare ( 3 ani ) se incheie in luna octombrie a acestui an. Se poate sa fie radiata de R. Comertului, din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Am un SRL infiintat in anul 2008. Nu am desfasurat niciun fel de activitate. Firma este pe 0. In 2009 firma a fost suspendata. In prezent pe ... (vezi toată discuția)
Radiere societate suspendata ana2000 ana2000 Daca activitatea firmei a fost suspendata pentru 3 ani, dupa aceasta perioada ea nemaifiind activata la ORC , societatea se desfiinteaza/lichideaza/radiaza ... (vezi toată discuția)