avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asociere in participatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asociere in participatiune

o pf are in proprietate teren intravilan. Poate o SC sa construiasca o cladire ca sediu firma cu fonduri din SRL dar in beneficiul PF? Este caz de contract de asociere in participatiune? Adica in schimbul folosintei gratuite a terenului din proprietatea pf pe 49 de ani srl adduce ca aport "banii" pentru manopera si material ; proprietarul constructiei este pf iar srl are folosinta gratuita a constructiei si terenului pe 49 ani. Ce inseamna acest tip de contract?

Alte discuții în legătură

Pot construi sediu firma si locuinta ? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am si eu o intrebare. As vrea sa incep constructia unei case. Pamantul este cumparat pe persoana fizica, iar materialele as vrea sa le ... (vezi toată discuția)
Contract ContSters195141 ContSters195141 se poate trece din contract de participatiune in contract de concesionare fara licitatie?mentionez ca am construit o cladire pe cheltuiala firmei terenul fiind ... (vezi toată discuția)
Asociatia in participatiune antoaneta31 antoaneta31 Sotul meu a semnat un contract de asociere in participatiune cu o persoana fizica ptr 10 ani,obligatiile,profitul si pierderile din contract ii mentiona pe ... (vezi toată discuția)