avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs respins ca nefondat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs respins ca nefondat

va rog ajutatima in urma cu trei ani am avut un accident de masina .am fost partea dreapta toata in ghips dupa trei ani mi sa dat sentinta in sentinta nu sa tinut cont de operatia a doua si dinti si nici o chitanta cu cheltuieli nu au fost depuse am facut recurs cluj ...am depus cheltuielile ..iar la cluj mi sa repins cererea de expertiza ptr a doua operatie si dinti acesta mi sa comunicat pe forum Respinge ca nefondat recursul declarat de partea civilă ª.I. împotriva sentinţei penale nr. 81 din 11.02.2013 a Judecătoriei Sighetu Marmaţiei. Stabileşte în favoarea Baroului Cluj, suma de 200 lei, ce se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei reprezentând onorariu pentru apărător din oficiu. Obligă pe recurenta ª.I. să plătească în favoarea statului suma de 400 lei cheltuieli judiciare, din care 200 lei reprezentând onorariu avocaţial. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 25.04.2013.sint distrusa va rog datimi un sfat ramine sami platesc eu operatia si dinti si cheltuieli doamne doamne va multumesc va rog ajutatima acasa am 2 copilasi

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare- de la ce data se calculeaza termenul de incercare? tautandreigeorge tautandreigeorge Buna ziua as vrea sa ma ajutati cu un raspuns , daca am fost condamnat la 1 an si 6 luni cu suspendare plus 2ani de incercare la data de 31.05.2011 fara ... (vezi toată discuția)
Despre condamnare si contestare in anulare in penal gabitzu1ro gabitzu1ro Buna.Explicatie: 10/01/2012 Condamnare (JUDECATORIA CLUJ) Solutie: Condamnă pe inculpatul V.C. la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)
Interpretare hotãrâre de condamnare stetco23 stetco23 va rog ajutati-ma \\"Solutie: Prin sent.pen.81/11.02.13, Condamnă inculpata X , pentru săvârşirea infracţiunii de - vătămare corporală din culpă ... (vezi toată discuția)