avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa produse gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa produse gestiune

Buna ziua ,
Lucrez la o companie in domeniul IT in ultima perioada au existat niste situaii care ne afecteaza in ceea ce priveste venituriile ; mai exact s-au constatat niste furturii din gestiune, acestea sunt probate cu inregistarii video si plange la politie reiesind foaret clar ca produsele au fost sustrase de catre persoane bine organizate si cu rea intentie desi produsele sunt asigurate s a luat decizia ca noi angajatii sa fim responsabili pentru aceste lipsurii si in final sa le achitam este o valoare destul de mare ....
PS Avem vre-o sansa legala ca noi sa nu fim responsabili pentru aceste lipsurii ?Mentionez ca nu avem firma de paza si in ROI nu se specifica ca noi sa raspundem pentru produsele furate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:58, 1 Martie 2009
Trebuie sa raspunda cei vinovati.
Este recomandabil sa va angajati avocat daca vreti sa va aparati.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de plata a agentului de paza pentru daunele cauzate de hoti Nebraksa Nebraksa Tatalui meu i s au furat in timpul serviciului bunuri in valoare de 200 de milioane RON avute in paza, nu stiu daca erau asigurate. Acestea erau intr un ... (vezi toată discuția)
Jefuita in banca haiducu31 haiducu31 am fost jefuit in incinta unei banci in timp ce stateam la coada la un ghiseu. As dori sa va intreb daca banca e raspunzatoare pt ceea ce mi s-a intamplat, ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)