Va rog sa imi spuneti daca fac decizie de incetare cu 1 mai o pot transmite astazi?......daca o fac cu 2 mai inseamna ca ziua de 1 mai trebuie platitachiar daca a fost liber,asa este sau gresesc?
Puteti sa o transmiteti prin mijloace electronice sau prin posta pentru a detine confirmare de primire. Chia daca este liber legal ziua de 1 si 2 mai se plateste. Plus 15 zile termenul de preaviz in care aveti obligatia sa va prezentati la servici.
Da, se poate transmite astazi ... avand in vedere ca data de 01.05.2013 este zi de sarbatoare legala nelucratoare, termenul de transmitere a REVISAL-ului se proroga pana la data de 02.05.2013.
as mai avea o problema.....am un contract pe perioada nedeterminata si patronul ar vrea sa faca altul pe perioada determinata .....am introdus in Revisal contractul pe perioada determinata cu incepere din 07.05.2013 intentionand sa-l incetez pe cel nederminat tot cu 07.05.2012 insa nu ma lasa sa am 2 contracte cu 8 ore pentru acelasi salariat.....cum sa fac?
am introdus in revisal unde era CIM pe perioada nedeterminata si CIM-ul pe perioada determinata a aceluias salariat si la sfarsit cand am dat salvare mi-a spus ca nu poate avea 2 contracte cu norma intreaga.........oare daca operez incetarea celui nedeterminat azi dar cu data de 07.05 ca sa pot transmite pe cel determinat tot azi.....cu incepere din 07.05...este corect?