avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract cu 1 mai
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract cu 1 mai

Va rog sa imi spuneti daca fac decizie de incetare cu 1 mai o pot transmite astazi?......daca o fac cu 2 mai inseamna ca ziua de 1 mai trebuie platitachiar daca a fost liber,asa este sau gresesc?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 2 Mai 2013
Da, se poate proceda in sensul postat de dvs ... in acest caz, nu mai aveti probleme cu REVISAL-ul ... faceti incetarea cu data de 07.05 si apoi angajarea pe noul c.i.m. tot cu data de 07.05.2013.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati am un angajat pe perioada determinata din 05.01.2013 pana 31.12.2013 conducerea a hotarat modificarea contractului pe ... (vezi toată discuția)
Lucrez intr-o continua perioada de proba Alexandrina  Iacob Alexandrina Iacob Buna ziua , Am si eu o nelamurire , cu privire la contractul de munca .M-am angajat la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata si perioada de ... (vezi toată discuția)
Situatie: cfp si cm anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : un salariat a facut cerere de cfp art 54 CM pentru interese personale, in perioada 07.05 - ... (vezi toată discuția)