avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Avans Prima Casa
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Avans Prima Casa

Buna ziua,

Vreau sa vand o garsoniera prin programul Prima Casa si cumparatorii foarte tineri ai garsonierei mele nu au avansul de 5% pe care trebuie sa il dea. Imi pot da un avans mai mic, simbolic? Sau exista o clauza pe care sa o putem introduce in contract cum ca imi vor da banii pana la incheierea contractului? Cum sa procedez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Cazacu , Consultant credite si finantari 18:58, 3 Mai 2013
Una din conditile obligatorii ale programului Prima Casa este avansul de minim 5%.
Nu exista posibilitatea achitarii unei avans mai mic.
puteti introduce o clauza in antecontractul d vanzare- cumparare ca va vor achita restul avansului la semnarea contractului de vanzare- cumparare, iar la data semnarii antecontractului sa va achite o suma simbolica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avans prima casa, cand e obligatoriu sa fie dat ovidiu2012 ovidiu2012 Buna seara, Am o intrebare legat de programul prima casa. Din cate stiu trebuie ca, cumparatorul trebuie sa aiba 5% din pretul de vanzare. Cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata si la multi ani 2022. numele meu este andrei gabriel ... Andrei I. Gabriel I.I. Andrei I. Gabriel I.I. Buna dimineata si la multi ani 2022. Numele meu este Andrei Gabriel iar la inceputul anului 2021 am achitat in vederea achizitionarii unei garsoniere suma de ... (vezi toată discuția)
Vanzator casa problema Robbie0305 Robbie0305 Buna ziua.In urma cu 1 luna am depus demersurile pentru cumpararea unei case prin programul Prima casa .Am semnat un precontract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)